24 Haziran 2012 Pazar

12 Büyük Sosyal Ağ Bir Arada, Ve Karşınızda "Flipboard"


         Flipboard ödüllü deneyimi insanların tek bir yerde her şeyi görmenizi sağlar. Dünyanın öyküleri ve yaşamın muhteşem anları bir araya getirerek, sizin için en önemli şeyler ile güncel kalabilirsiniz. Twitter zaman çizelgesi yanı sıra BBC, USA Today ve Verge gibi çıkışlarından haberler arasında gezinin. Rolling Stone Stephen Colbert ve pop kültürü Nuggets video için Facebook ve Instagram üzerine arkadaşları tarafından paylaşılan yazı ve fotoğraflar her şeyi görün. National Geographic, Oprah ve Cool Hunting gibi yerlerden seyahat, stil ve yaşam için ilham alın.
Bu, günlük hayatınızı kolaylaştırmak için bir şey. Sabah gidip sırasında trende Flipboard getir, kahve üzerine veya tatil yetişmek iş yerinde bir aracı olarak kullanmak veya sadece gece aşağı rüzgar. Bir şey ya da herkes için ara ve onun sahibi olun.
Gördükleriniz sizi hayran kalacaksınız.
NOT: Bu app akıllı telefonlar değil, tabletler için optimize edilmiştir.
Övgüler:
- Haber ve Sosyal kategorilerinde Webby Ödülü yanı sıra Halkın Sesi Ödülü (2011, 2012)
- WIRED dergisinin Essential App (2011)
- TechCrunch Cruchies-En Dokunmatik arayüzü (2011)
- Dijital Gazetecilik Hizmet Teknik Yenilik Gannett Vakfı Ödülü (2011)
- TIME dergisi en iyi 50 Buluşlar (2010)
Özelliği:
★ her şey insanların her an toplama ve yayımlama, paylaşan gördüğünüz ne hayran kalın tek bir yerde bir araya geliyor.
Güzel bir dergi formatında bir şey-insanlar, konular, dizilmiş tweetleri, bloglar, favori siteleri ve makaleleri gezebilir, güncellemeleri, fotoğraflar ve videolar için  ara.
★, yorum sevme ve paylaşma gibi okuma ve etkinlikler düzenleyerek, 12 sosyal ağlara Flipboard bağlayın. Hizmetler Twitter, Facebook, Instagram, Google +, YouTube, Google Reader, LinkedIn, Flickr, 500px, Sina Weibo ve Renren içerir.
★ arkadaşlarınız tarafından paylaşılan makaleler, fotoğraflar ve videolar sürekli güncellenen seçimi, Kapak Stories, ne olup bittiğini hızlı bir doz alın.
★ Instapaper, Pocket ve Okunabilirlik kullanarak daha sonra okumak için her şeyi kaydedin.
★ farklı veya paylaşılan aygıtlar üzerinde favori içerik ve sosyal ağlara erişmek için bir Flipboard hesabı oluşturun.
★ 14 yerelleştirilmiş sürümleri-Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, İtalya, Japonya, Kore, Hollanda, İspanya, Tayvan, ABD ve Birleşik Krallık'ta Flipboard keyfini çıkarın
★ okunması gereken dergi ve bloglar, muhteşem fotoğraf ve günün ve diğer ilgi çekici konuların haber ayrılmış özel küratörlüğünü bölümleri dahil İçerik Kılavuzu personel tüyo yüzlerce keşfedin.
★ widget üzerinden hızlı Flipboard erişin.
Bizimle bağlan: http://www.flipboard.com bizi ziyaret ediniz veya support@flipboard.com bize mail. Http://www.facebook.com/flipboard on Twitter ya da Facebook üzerinde @ flipboard bizi izleyin.