26 Ağustos 2012 Pazar

Gelecekonline.com un derdi ne?

Nedir' ki bu kadar dertleri, hergün vızır vızır teknoloji haberlerini binlerce kişiye ulaştırmak için çapa içerisindeler. Evet bende çok merak ettim şunlar dikkatimi çekti.

Gelecekonline.com, 2005 yılında Erol DİZDAR ve Fuat ÖDEMİŞ ile yayın hayatına başlamış ve 2009 beri Erol DİZDAR ile Muharrem TAÇ ile yayın hayatına devam eden bir projedir.

Gelecekonline.com, okuyucularına hergün, teknoloji, sosyal medya, ürün inceleme, eğitim ve sunu gibi haberleri ile ulaşıyor.

Tabiki Tek Yaptıkları Bunlar Değil;

Gelecekonline.com teknoloji haberleri yanında, kendileri tarafından hazırlamış oldukları akıllı cep telefon uygulamaları, ücretsiz video kursları ile, teknoloji merakı olan tüm kullanıcılara bilgilerini paylaşarak, imkansız gibi görünen işlerinizi kolaylaştırmaktadır.




Bilgilerinizi Paylaşmak mı İstiyorsunuz ?

Gelecekonline.com ayrıca takipçilerine yazarlık imkanı sağlamaktadır. Bu sayede sizde gelecekonline.com üzerinden bilgi birikimlerinizi paylaşarak binlerce kişiye ulaşabilirsiniz.





Cep Telefonu Yazılımlarına Merakınız mı Var ?

Site editörü ve aynı zamanda teknik sorumlusu olan Muharrem TAÇ hocanın hazırlamış olduğu " Android Programlama " kitabı sayesinde, Mobil cihazların açık kaynaklı efendisi Android'i bu kitap'da öğrenebilirisiniz.
Cep telefonları ve diğer mobil cihazlar için kod yazmak, geliştirmek ve yazdığınız uygulamaları Google Play'de satabilmeyi öğrenmek için başucu kitabıdır. Bu kitabada http://www.dikeyeksen.com/mobil/android-programlama.html buradan ulaşabilirisiniz.



Gelecekonline.com a Ulaşamak için Aşağıdaki Uygulamarı Takip Edebilirsiniz ;

Gelecekonline Etiketler için RSS: Bilgi ve kullanımı için tıklayın
Aktif Çalışmalarımız
Uygulamalarımız
Çalışmalarımızı daha detaylı incelemek için http://www.gelecekonline.com/kategori/uygulamalarimiz