1 Haziran 2010 Salı

İlk Seminerim

Evet ilk seminerim oldu bu,

Bundan 10 gün önce kendimle ilgili ( iş hayatımda ) neler yapabilirim diye düşünürken, birden aklıma işimle ilgili olarak satış konusunda internet den kitap almaya karar vermiştim.

Hiç bir tavsiye almadan her zaman kitap alışveriş yapmış olduğum "kitap yurdu" sitesinden kitaplara bakarken "Satışın 10 Altın Kuralı" isimli kitabı gördüğümde dikkatimi çekmişti. Kitabı hemen sipariş ettim. Kitap tam bir satış kitabı idi. Aradığımdan daha fazlası vardı. Kitabın 40 sayfasını okuduktan sonra yazarını çok merak etmiştim, kimdir bu beyfendi ( adam ) :)) derken bir araştırdım birde ne göreyim hafta ya Taner ÖZDEŞ' in Antalya'da semineri olduğunu öğrendim. Bu bir şans mıydı, başka bir şey miydi anlamamıştım.

Seminer organizasyon işlerini Antalya'da Bayram Yıldız isimli bir arkadaş yaptığını öğrenmiştim. Hemen arayarak kendisinden randevu aldım, tabi bunun öncesinde bu konularda bana özellikle destek olan işverenim ( böyle söylememe kızıyor, patron, işveren laflarını :)) ) Ali ÖNDER abim ile, has abim'dir. İnsanın kendi abisi olsa bu kadar yardımcı olmaz. Kendisi'de beraber gideriz demişti.

Seminer günü geldiğinde biraz heyecan vardı elbette, taner beyin semineri başlamasından itibaren ( tabi kitabın bir bölümünü okuduğum için ) ne dediğini daha rahat anlaya biliyordum. Kendisinin satış konusunda tam bir profesyonel olduğunu anlamıştım. Satış konusunda kendinden almış olduğum nasihat'lar iş hayatımda uygulamaya başladığımda bana çok yardımcı olmuştur. Kendisine burada tekrar teşekkür eder, bir sonraki seminerini iple çektiğimi bildiririm.

Bu yazımda ismi geçen, Ali Önder ve Bayram Yıldız ile ilgili ileri ki zamanlarda ayrıca konu başlıkları ile yazılarım olacaktır.